Людям з порушення зору Звичайна версія

ОГОЛОШЕННЯ ПРО БЕЗПОСЕРЕДНІЙ ПРОДАЖ АКТИВІВ ПАТ «Грін Банк»

27.03.2017

Уповноважена особа Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію ПАТ «Грін Банк» (далі – Уповноважена особа ФГВФО), керуючись статтею 51 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб» оголошує про безпосередній продаж юридичним та фізичним особам майна ПАТ «КСГ Банк» (далі - Банк), оціночна вартість якого не перевищує 10 мінімальних заробітних плат.

Перелік майна, який виставляються на безпосередній продаж наведено в Додатку №1, який містить початкові ціни продажу майна.  

У разі зацікавленості необхідно подати заявку (Додаток №2) за електронними адресами:

[email protected]  (тел.(067) 456 35 28; (067)715 81 36). При необхідності потенційні покупці мають змогу ознайомитись з майном, виставленим на безпосередній продаж та оформити заяву на придбання можна щотижня з понеділка по середу; видача придбаного майна здійснюватиметься щотижня по четвергах та п’ятницях.  Звертаємо увагу на те, що обслуговування потенційних покупців відбуватиметься в порядку живої черги, одночасно допускатимуться на склад та обслуговуватимуться не більше трьох покупців в робочі дні з 10.00 до 16.30 години за попередньою домовленістю з відповідальним працівником Банку за номером: (067) 456 35 28 , Мамчур Наталія Петрівна. Майно знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Прорізна, буд.8

Для оформлення договорів купівлі-продажу потенційним покупцям необхідно звернутись до ПАТ «Грін БАНК» в робочі дні з 10.00 до 17.00 (обідня перерва з 13.00 до 13.45) за адресою: м. Київ, Прорізна, буд.8, з наступними документами:

-    заява на придбання (оригінал);

-    для фізичних осіб: паспорт або інший документ, що посвідчує особу відповідно до чинного законодавства України, та довідка про присвоєння ідентифікаційного номера (оригінали);

-    для юридичних осіб: свідоцтво про реєстрацію платника ПДВ, виписка з ЄДР юридичних  осіб та фізичних осіб – підприємців (свідоцтво про державну реєстрацію), статут юридичної особи, рішення/наказ про призначення керівника юридичної особи, дозвіл уповноваженого органу юридичної особи на укладення договору купівлі-продажу у передбачених статутом  випадках  (завірені копії), довіреність на право представляти інтереси юридичної особи в процесі придбання майна, паспорт або інший документ, що посвідчує особу представника відповідно до чинного законодавства України (оригінали). У випадку необхідності, Банк може вимагати інші документи.

            Для здійснення продажу Уповноважена особа Фонду видає потенційному покупцю, який ознайомився з майном ПАТ «Грін  БАНК», що підлягає безпосередньому продажу, та має намір придбати таке майно, рахунок-фактуру на оплату майна.

Потенційний покупець оплачує вартість майна та після надходження коштів на накопичувальний рахунок ПАТ «Грін БАНК» отримує придбане майно за актом прийому-передачі.

Придбане майно вивозиться покупцем самостійно з приміщення банку та поверненню не підлягає.